De kunst van het vinden van balans en je eigen weg kiezen

Elke kind is uniek met zijn eigen talenten

Mijn naam is Karolina Koralewska en ik heb mijn praktijk in Goutum. Ik heb mijn basis liggen bij de pedagogische academie voor basisonderwijs. Dit heb ik aangevuld met verschillende opleidingen gericht op weerbaarheid. Later heb ik mij gecertificeerd als Rots en Water specialist in Leeuwarden.

Rots en Water

Door mij in de Rots en Water methodiek te specialiseren en dit in de praktijk toe te passen, merk ik dat ik het fantastisch vind om op deze manier met kinderen bezig te zijn. Doordat ik veel praktijkervaring heb door mijn onderwijs- en begeleidingservaring kan ik stellen dat de Rots & Water methode zich ook echt in de praktijk heeft bewezen. Als lerares en trainer geloof ik in deze methodiek.

Bijles
Ik wil kinderen een warme omgeving bieden, waar zij zich prettig voelen. Zonder tegenzin aan de slag gaan. Ik ben positief en duidelijk. Met mijn 19 jaar ervaring als leerkracht in de bovenbouw heb ik gezien wat belangrijke succesfactoren zijn:

• Motivatie
• Vertrouwen in eigen kunnen
• Zelfredzaamheid
• Leerstrategieën
• Focus

Deze factoren hebben veel samenhang en versterken elkaar. Kinderen die zich bij mij aanmelden voor begeleiding kunnen vaak zelf heel goed aangeven waar het bij hen misgaat.

Na de intake, ga ik samen me je kind onderzoeken waar en hoe het beter kan. We maken samen een plan van aanpak met doelen voor de komende periode. Realistische doelen zijn daarbij belangrijk! We evalueren regelmatig hoe het met de doelen gaat, welke al zijn behaald en of er nieuwe doelen bij zijn gekomen.

Scroll naar boven