Bijles met Karolina

Extra ondersteuning en persoonlijke aandacht

Bijles basisschoolkinderen groep 4 t/m 8

Voor kinderen vanaf groep 4 van het basisonderwijs bied ik extra ondersteuning zodat je kind een specifiek vak beter beheerst en meer zelfvertrouwen krijgt, dit vooral voor het vak waar het kind vaak het meest tegenop ziet.

Een tijdje extra ondersteuning krijgen in een vak kan heel effectief zijn. Door persoonlijke aandacht en uitleg krijgt je kind een boost om vervolgens zelfstandig verder te kunnen.

Vooral in groep 7 zie je vaak dat er veel nieuwe onderwerpen zijn waar kinderen tegenaan lopen, bij rekenen (bijv. breuken, procenten, oppervlakte berekenen) en taal (bijv. werkwoordspelling).

Het helpt dan om individueel of in een klein groepje uitleg te krijgen en extra te oefenen.

Dit allemaal zodat het kind op een ontspannen manier de (cito)toetsen in kan gaan!

Tijdens de bijlessen sluit ik aan op het niveau van elk kind waarbij het kind zich op zijn/haar gemak voelt. De lessen duren 50 minuten en de leerstof wissel ik af met een spelletje of een opdracht op de computer zodat leren leuk blijft. In overleg geven we elke week huiswerk mee om de leerstof zelfstandig te oefenen.

Werkwijze

Wanneer we telefonisch of per mail contact hebben gehad starten we met een intakegesprek. Dit duurt circa een half uur, is kosteloos en geheel vrijblijvend. We kunnen kennis met elkaar maken en we brengen in kaart wat de leerbehoeftes zijn van je kind en wat jullie verwachtingen zijn. We stemmen de bijlessen dus af op datgene wat het kind nodig heeft.

Neem de toetsgegevens van school dan ook mee.

Als jullie hierna willen starten kijken we in de planning wanneer er plek beschikbaar is voor bijles (privéles, of duoles).

De intake is altijd gratis.

Tarieven

Bijles 45 minuten

1 of 2 weken voor de kerst -en zomervakantie geen bijles (in overleg). Tijdens de vakanties vervallen de lessen.
Scroll naar boven